Mobiltribune Udlejning

Leje af mobiltribune – over hele landet

Når der afholdes firmafester, koncerter, sportsstævner eller andre arrangementer i Danmark, spiller vi ofte en rolle i arrangementet.

Vi kan ikke tage æren fra de sportsfolk, musikere eller kollegaer, der gør arrangementet helt unikt, men vi er stolte over at have været med til at sætte rammerne for det enkelte event.

Dit arrangement fortjener naturligvis også en praktisk løsning, der giver dig selv, gæster og tilskuere en behagelig oplevelse, mens arrangementet står på.

Derfor stiller vi alt vores erfaring til din rådighed, når du skal leje en mobiltribune.

Cirkus Summarum

Cirkus Summarum ønskede 2400 gæster på nummererede sæder. Vi byggede – i samarbejde med vores italienske leverandør – en giganttribune med så meget hældning, som teltkonstruktionen kunne tillade. Herved kunne både børn og voksne se godt – også fra de bagerste rækker. De forreste rækker blev efter kundens ønske konstrueret således, at alle pladser kan ombygges til handikappladser.ngs.

Vejle Svømmeklub

2-3 gange om året leverer vi tribunerne til Vejle Svømmeklubs stævner på alle niveauer i DGI Huset. De kontaktede os første gang i forbindelse med et stævne i 2017, fordi de ønskede, at svømmerne skulle have et sted at sidde imellem de forskellige heats. Dette løste vi ved at sætte en tribune op med plads til 300 personer, så både svømmere og tilskuere kan sidde bekvemt mellem og under aktiviteterne i vandet.

Flying Superkids

Flying Superkids ønskede en skalérbar mobil tribuneløsning til danske sportshaller, som kunne gøres større eller mindre alt afhængigt af billetsalget. Mobiltribunen skulle kunne stilles lynhurtigt op og fjernes lige efter show. Til dette projekt valgte vi bænke på tribunen, da kapaciteten dermed bliver lidt mere fleksibel.

Den Kreative Skole

I forbindelse med Den Kreative Skoles opsætning af stykket ”Vi kan bygge en by” ønskede arrangørerne cirka 1000 tilskuerpladser tæt på scenen i en hal i Fredericia Idrætscenter, hvor der ikke er meget plads til tilskuere. Dette løste vi ved at opsætte en af vores mobiltribuner, som var tilpasset hallens størrelse, på gulvet i sportshallen. Under hele forløbet var vi opmærksomme på, ikke at beskadige det bløde halgulv.

Heartland

Vi har siden 2016 leveret både telte og tribuner til festivalens Talk-telte, hvor der løbende bliver afholdt både foredrag og diskussioner. Helt specifikt leverer vi to telte – ét med tribune og plads til 2400 siddende gæster og ét med tribune med plads til 800 gæster, hvor alle kan sidde godt og uden problemer følge med i, hvad der sker på scenen.

Venstres landsmøde

Vi blev i forbindelse med Venstres landsmøde i Vejle kontaktet, om vi kunne lukke et mellemrum mellem to eksisterende tribuner, da man på tv-optagelser ikke ønskede et tomt billede midt i tribunen. Vi tilpassede vores mobiltribune, så mellemrummet blev lukket og kunden fik flotte publikumsbilleder på tv.
Vi tilbyer tribune udlejning i hele til alle slags events.

Udlejning af mobil tribune

Vi tilbyder udlejning af mobiltribuner til både store og små firmafester, kulturarrangementer, koncerter, festivaler, sportsbegivenheder, shows mm.

Vores mobiltribuner er modulopbygget, og de kan tilpasses alle behov. Vi kan levere til alle arealstørrelser og tilskuermængder. Mobiltribunerne har bænkerækker eller stole; på bænkene kan der monteres hynder, så tilskuerne sidder ekstra godt.

Vores mobiltribuner er 100 % godkendt

Vores mobil tribuner er fremstillet i godkendte materialer, så de overholder alle krav fra myndighederne. Dette sikrer dig som arrangør, at alle love og regler overholdes 100 %.

Du skal som arrangør være opmærksom på, at den tribune, du lejer, er lovlig, da det er dit ansvar som arrangør, at sikkerheden på din event er i orden.

Vi sikrer dig at f.eks. sædeafstand, antal opgange og andre brandkrav overholdes, og hvis du er i tvivl om, hvor vidt din egen eller den mobiltribune, som du er i gang med at leje, er lovlig, er du velkommen til at ringe.

Vores større mobiltribuner er certificeret på Teknologisk Institut.

Den perfekte scene

Leje af mobiltribune skal forløbe gnidningsfrit. Det er holdningen hos Enoch Show Production.

Du er derfor garanteret en kompakt mobiltribune, der står pakket og klar til jeres arrangement, og som let kan aflæsses og stilles op som den perfekte scene.

Vi ved, at du som arrangør eller koordinator på både mindre og større arrangementer har behov for pålidelige underleverandører. Af samme årsag er vores tilgang til udlejning af mobiltribuner, at vi skal garantere vores kunder samme ensartede professionelle oplevelse fra det ene show til det næste.

Vores tilbud om leje af mobiltribuner bliver derfor en pakkeløsning, hvor der er tænkt på det hele. Det betyder, at vores scener er:

  • Baseret på moduler, så du let opstiller til dine behov – uanset område, størrelse og tilskuermængde.
  • 100 % godkendte, så de overholder krav fra myndigheder. F.eks. brandkrav.
  • Pakket praktisk med alt nødvendigt udstyr, så du har alle nødvendige komponenter til
    tribunen.
  • Skalérbare, så du kan tilpasse tribuneløsningen selv i sidste øjeblik.

Erfaring med opsætning af mobiltribuner

Vi har mange års erfaring inden for vores branche og ønsker at give alle vores kunder en god og professionel oplevelse med vores tribuner.

Så ønsker du en hurtig, billig og nem løsning til dit arrangement, står vi klar!

Send en uforpligtende mail til jimmy@enochshowproduction.com  eller kontakt os på +45 20 21 46 01. Vi tilbyder også skiltning, brandgrej i form af panik/nødbelysning og slukningsmateriel.

Mobil tribune udlejning